Jente (17) døde under kjønnslemlestelse i Egypt - Dagbladet Over ni av ti jenter utsettes for kjønnslemlestelse i landet, som er et av verdens verste på området. Burkakledde egyptiske kvinner i Kairo passerer soldater under. I de aller fleste av disse landene er omskjæring av kvinner forbudt, likevel. 200 millioner jenter og kvinner i verden har blitt utsatt for en form for. (36) og datteren Marina (18) i Sidfa. Ni av ti egyptiske kvinner er

Singles dating gratis beste 100 gratis dating sider

Jente (17) døde under kjønnslemlestelse i Egypt - Dagbladet Over ni av ti jenter utsettes for kjønnslemlestelse i landet, som er et av verdens verste på området. Burkakledde egyptiske kvinner i Kairo passerer soldater under. I de aller fleste av disse landene er omskjæring av kvinner forbudt, likevel. 200 millioner jenter og kvinner i verden har blitt utsatt for en form for. (36) og datteren Marina (18) i Sidfa. Ni av ti egyptiske kvinner er kjønnslemlestet ABC Nyheter Egypt er begge blitt kjønnslemlestet. På engelsk kalles kvinnelig omskjæring gjerne female genital cutting eller female. Likevel praktiseres det blant en del kristne i Afrika, som de egyptiske kopterne. I Norge er omskjæring av kvinner forbudt i henhold til loven om forbud mot.

Jentenes mor er sykepleier, mens deres avdøde far jobbet som kirurg, opplyser Abdel-Samee. Dette er noe som er uforenlig med kjønnslemlestelse, understreket Listhaug da hun i februar åpnet markeringen av FNs internasjonale dag for nulltoleranse mot kvinnelig kjønnslemlestelse i Oslo. I Gambia, Mauritania og Indonesia er over halvparten av jentene under 11 år kjønnslemlestet. Rapporten slår fast at jenter har større risiko for å bli omskåret hvis de kommer fra en fattig familie og mor ikke har utdanning. Operasjonen er vanlig i 30 land i verden. Kjønnslemlestelse utføres på forskjellig måte i forskjellige kulturer og regioner.


Dogging stavanger sex butikker


Kultur og tradisjon kan ikke rettferdiggjøre overgrep mot jenter. Ifølge unicef er frykten for sosial fordømmelse hovedårsaken til at kjønnslemlestelse fortsatt går i arv. Utdanning kan bidra til at færre jenter kvestes. Flere tusen norske barn i risikogruppen. Det er verdt å omskjæring av kvinner i egypt skien merke seg at det aldri har omskjæring av kvinner i egypt skien vært norske snapchat nakenbilder abonnement blad større kvinnerepresentasjon, hver fjerde landsmøtedelegat er kvinne.
Skin dressed as Harry Potter gets fucked hard.


Søker kjæreste tekst sogn og fjordane

Rapporten beskriver hvordan jenter og unge kvinner blir ødelagt for livet, ikke bare rent fysisk, men også psykisk. Norge er forpliktet til FNs agenda for å få slutt på kjønnslemlestelse av jenter. Dette er forbudt, sier han ifølge AFP. Omskjæring kan føre til mange seriøse helseproblemer, blant annet infeksjoner, blødninger, sterilitet og komplikasjoner ved fødsel. Holdningene til kvinnelig omskjæring er også blitt mer negative, selv i land der fortsatt nesten alle jenter blir omskåret. Ordinære landsmøte i Norges Jeger- og Fiskerforbund. Siden 2008 har mer enn.000 samfunn i 20 land uttalt at de slutter med praksisen. Guinea-Bisseau: 50, kilde: unicef, mandag presenterer unicef den mest omfattende rapporten som hittil er laget om kjønnslemlestelse av jenter. Farlig praksis, kjønnslemlestelse er et paraplybegrep som dekker flere former for operasjoner på kvinnelige kjønnsorganer. Stengte sykehuset, dØDE: Et bilde av Budour Ahmed Shaker, som i 2007 døde under omskjæring i Egypt, står på taket av en bil under en protestaksjon i byen Assuit 500 kilometer sør for Kairo.

Gay chat norge lesbian mom porn

Halvparten av de kjønnslemlestede kvinnene i verden bor i Egypt, Indonesia og Etiopia. Tilgang til kunnskap og informasjon er avgjørende for å komme dette til livs. Rundt en femtedel er barne- og ungdomsmedlemmer, noe som lover godt også for framtiden for den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere. FNs data viser at majoriteten av befolkningen i land der kjønnslemlestelse på kvinner skjer, mener at praksisen burde avvikles. Det er Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (nkvts) som sto bak rapporten. Unicef har programmer i 22 land hvor formålet er å eliminere omskjæring av jenter. Utdanning er det mest effektive middelet for å stoppe kjønnslemlestelse, sier statssekretær Tone Skogen (H) i Utenriksdepartementet i en pressemelding. Minst 200 millioner jenter og kvinner i verden har blitt utsatt for en form for kjønnslemlestelse, ifølge unicef.